ЛОВЕН СЕЗОН – ОНЛАЙН ФИЛМИ

loven
ТОЗИ ФИЛМ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ В WWW.SMESHNO.INFO
Жанр: Анимация
Година: 2006
Производство: САЩ
Времетраене: 99 минути
Виж също: Официален сайт, Филмът в енциклопедия IMDB
Актьори: Патрик Варбъртън, Джейн Краковски, Били Конъли , Аштън Къчър, Ащън Къчър, Мартин Лоурънс, Джон Фавро
Режисьор: Роджър Алърс
Сценарист: Рон Дж. Фридмън
Музика: Рамин Джавади
Продуцент: Майкъл Мърдока

Сюжет:

Буг има перфектен живот. В спокойното градче Тимбърлайн жизнерадостният мечок гризли се радва на всички човешки блага, на грижите на своята майка – осиновителка Бет, добросърдечна лесничейка, която го отглежда от малко мече. Буг изгрява като звезда в шоуто на Бет, представяно в градския амфитеатър; а в специално приспособения за него гараж, той гледа любимите си телевизионни програми, има осигурени осем ястия на ден и се разполага в удобното си легло всяка вечер с любимото си плюшено мече Динкелман.

Да, изглежда, че Буг има перфектен живот – докато не се появи Елиът. Елиът е хилав, бързоговорещ, отчайващо изглеждащ елен, който пристига в градчето в безсъзнание, с липсващо рогче и разпънат на капака на джипа, принадлежащ на фанатичния ловец Шоу. Когато Елиът се събужда, той се примолва на Буг да го развърже.Буг не може да игнорира многобройните молби на Елиът и освобождава нещастния елен. Сякаш за да докаже, че няма ненаказано добро Елиът проследява Буг до дома му и се опитва да го изкуши да излязат навън за една луда нощ в града – гуляй, който завършва с преместването и на двама им в гората.

Буг се събужда в необятната пустош и когато вижда, че е далеч от комфорта на дома си изпада в паника. За съжаление единствената му надежда за връщане у дома отново е Елиът, който предлага помощта си в замяна на едно малко кътче от уютния дом на мечока в Тимбърлайн. Буг няма друг избор, освен да сключи едно нежелано партньорско споразумение. С началото на Ловния сезон обаче се налага те да действат заедно просто за да оцелеят. Чудатата двойка предприема весело пътуване и успява да спечели подкрепата на много от горските обитатели. Заедно животните успяват да победят своя общ враг – ловците, за да направят отново гората безопасно място за четириногите и жители.

Още Кино Новини.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: