Секретен отряд – ОНЛАЙН ФИЛМИ


ТОЗИ ФИЛМ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ В WWW.SMESHNO.INFO

Режисьор: Пол Макгуиган
В ролите: Дакота Фанинг, Скот Майкъл Кембъл, Крис Еванс, Камила Бел, Джимон Хонсу, Клиф Къртис
Категория: C – Не се препоръчва за деца под 12 години
САЩ / 2009 / 111 минути
Премиера: 27 февруари 2009

Eкспериментите по телепатия, телекинеза и ясновидство от истинския живот вдъхновяват спиращия дъха екшън Секретен отряд, чието действие се развива в смъртоносния свят на телепатичния шпионаж, където уменията да се местят обекти със съзнанието и да се вижда в бъдещето, да се създават нови реалности и да се убива жертвата без дори да е докосната, превръщат човека в смъртоносно оръжие – или мишена. В Секретен отряд, един млад мъж и една тийнейджърка с необичайни таланти се изправят срещу тайна агенция в битка, която могат да спечелят, само ако успеят да променят бъдещето.
В ролите са Крис Еванс (Фантастичната четворка), Дакота Фанинг (Война на световете), Камила Бел (Когато звънне непознат) и номинираният за Оскар Джимон Хонсу (Кървав диамант). Секретен отряд комбинира смелият визуален стил на режисьора Пол Макгуайгън (Късметът на Слевин) с главозамайващи специални ефекти и незабравима история.
Секретен отряд е продуциран от Брус Дейви (Смело сърце), Уилям Винс (Капоти) и Глен Уилямсън (Блясъкът на чистия ум) по сценарий на Дейвид Бурла (Larceny). Изпълнителни продуценти са Дейвид Бурла, Майкъл Оховън (The Devil’s Rejects), Гретхен Зомерфелд (Careful What You Wish For), Дейвид Вало (Shattered) и Стан Влодковски (В долината на Давид и Голиат).
Оператор е Питър Сова (The Strangers). Монтажист е Никълъс Трембасиевич (Unleashed). Нина Проктор (Бибрутално) и Лора Голдсмит (Сериал от убийства) отговарят за костюмите. Директор на продукцията е Франсоа Сегуин (Коприна). Секретен отряд е копродукция на Infinity Features, Icon Productions и Summit Entertainment, и е заснета в Hong Kong.
Сенчеста правителствена агенция, известна като Дивизията, събира телепати за експерименти, които да увеличат силите им, и да създадат най-внушителната армия в историята на света. За съжаление, почти никой не е оцелявал в изпитанията. Ник Гант (Крис Еванс), телекинетик от второ поколение, или “премествач,” се крие, откакто Дивизията убива баща му преди повече от десетилетие. Той е намерил убежище в пренаселения Хонг Конг.
Ник е принуден да зареже криенето, когато Каси Холмс (Дакота Фанинг), 13-годишна ясновидка, или “виждач,” търси помощта му, за да открие куфарче, за което тя твърди, че съдържа 8 милиона долара. За да го намерят, двамата ще трябва да открият и Кира (Камила Бел), избягал “бутач”, която е единственият човек, оживял след експериментите на Дивизията. „Бутачите“ притежават най-опасните телепатични сили – способността да влияят на действията на другите, като слагат мисли в съзнанията им. Но присъствието на Каси скоро привлича вниманието на човешките хрътки на Дивизията, което принуждава Ник и Каси да бягат, за да се спасят.
С помощта на екип изгнаници с различни умения, необичайната двойка си пробива път през най-тайните кътчета на града, опитвайки се да остане една стъпка пред властите, докато издирват Кира. С помощта на виденията на Каси, двамата се приближава към целта си, но разбира, че се съревновава със семейство смъртоносни телепати за куфарчето. Още по-опасен е агентът на Дивизията Хенри Карвър (Джимон Хонсу), силен бутач, който се нуждае и от съдържанието на куфарчето, и от Кира, за да създаде непобедима армия от телепати. Изправени пред превъзхождащи ги по брой и въоръжение врагове, Ник, Каси, Кира и техните съюзници трябва да надхитрят Карвър, ако искат да спрат осъществяването на зловещия му план.
Още Кино Новини .

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: