Онлайн филми: СТАР ТРЕК (Star Trek 11 )

Star Trek 11
ТОЗИ ФИЛМ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ В WWW.SMESHNO.INFO

Жанр: Фантастичен екшън
Година: 2009
Производство: САЩ
Времетраене: 126 минути
Актьори: Бен Крос, Уинона Райдър, Ерик Бана, Закари Кинто, Крис Пайн, Брус Грийнууд
Режисьор: Джей Джей Ейбръмс
Сценарист: Алекс Кътсман

Сюжет:

Най-голямото приключение на всички времена започва с новата продукция на Paramount Pictures “Стар Трек,” невероятната история за първото пътуване на младия екипаж на борда на най-модерния космически кораб, построяван някога: Ентърпрайс. По време на забележителното пътуване новите членове трябва да открият начин да спрат зло създание, чиято отмъстителна мисия заплашва човешкия род.

Съдбата на галактиката е в ръцете на двама упорити съперници, родени в различни светове. Единият е Джеймс Тиберий Кърк (Крис Пайн), а другият – Спок (Закари Кинто), който е израсъл на планетата Вулкан като изгнаник заради своя полу-човешки произход.

Кърк и Спок са много различни един от друг. По време на тяхното пътуване те ще се опознаят и ще разберат какво могат да дадат на света. С техните коренно противоположни маниери те ще се превърнат в непокорни, заядливи конкуренти, който са сред малцината специално избрани да се присъединят към екипажа на най-модерния кораб Ентърпрайс.

Екипажът е воден от капитан Кристофър Пайк (Брус Грйнууд). Към него се присъединяват военният лекар Леонард МакКой (Карл Урбан); мъжът, който ще стане главен инженер на кораба, Монгомъри “Скоти” Скот (Саймън Пег); офицерът по комуникациите Ухура (Зоу Салдана); опитният Хелсман Сулу (Джон Чо); и 17-годишното забележително хлапе Чеков (Антон Йелчин).

Всички ще се изправят срещу унищожително изпитание, което ще даде ход на верността, другарството, безстрашието и добрия хумор, които ще ги обвържат завинаги.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: