Филми онлайн: ОГЪН В КРЪВТА ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ (Crank 2: High Voltage )

Crank 2 High Voltage
ТОЗИ ФИЛМ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ В WWW.SMESHNO.INFO
Жанр: Екшън
Година: 2009
Производство: САЩ
Актьори: Джейсън Стейтъм, Ейми Смарт, Кори Хейм, Дейвид Карадайн, Ефрен Рамирез
Режисьор: Марк Невълдайн
Сценарист: Браян Тейлър

Сюжет:

Наемният убиец Чев Челиос (Джейсън Стейтъм) отново е изправен пред трудна задача, след като тялото му беше инжектирано с отрова и той трябваше постоянно да поддържа високо ниво на адреналин, за да оцелее. Сега пред Челиос има още по-тежко изпитание, защото след направената операция сърцето му е извадено и на негово място е поставен изкуствен електрически орган. Той трябва непрекъснато да го зарежда с ток, за да има шанс да оживее и да си отмъсти на китайската мафия, които са виновни за състоянието му.
Филмът започва веднага след като Чев пада от хеликоптер в края на първата серия. Оживелият като по чудо убиец е отвлечен от мистериозен китайски гангстер, който иска да вземе органите му. Три месеца по-късно Челиос се събужда и открива, че сърцето му е изтръгнато и заменено с изкуствено такова, подобно на батерия, която се нуждае от постоянно презареждане, ако собственикът й иска да оживее.

След дръзко бягство от своите пазачи, Чев се оказва отново на свобода, но по петите му са тайнственият мексикански мафиот Ел Хурон (Клифтън Колинс-мл.) и китайските триади, водени от опасния старейшина Пуун Донг (Дейвид Карадайн). Отново на помощ на Чев се притичат Док Майлс (Дуайт Йокам) с вещата си лекарска експертиза, брата близнак на Кайло – Винъс (Ефрен Рамирез), и приятелката на Чев, Ив, която вече е напълно наясно с какво гаджето й си изкарва прехраната.

Чев Челиос отново е готов да отмъсти на отговорните за състоянието му и да всее хаос и разруха по улиците на града, защото всичко е позволено, когато трябва да се бориш за живота си.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: